Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ripërtëritje e Bujqësisë

Pranë fermerëve për çdo nevojë.
Puntorët e bashkisë janë duke punuar për pastrimin e kanaleve kullues në Jagodinë me gjatësi rreth 3.7 km. Një ndërhyrje e domosdoshme për fermerët e kësaj zone.
Kanale të padukshëm dhe totalisht jashtë funksionit që rikthehen në punë.
#Ripërtëritje_e_Bujqësisë
#Bashkia_Roskovec

[lsvr_gallery images=”5256,5257,5258,5259,5260″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *