Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rruga Mbërs

Rruga Mbërs nga sot nuk do të jetë më problem për banorët përkundrazi do të jetë zgjidhje e shumë problemeve jetike të cilat kanë ekzistuar për shumë vite.
Nisi asfaltimi i rrugës edhe këtu.
Transporti, komunikimi dhe bujqësia marrin jetë me këtë investim.
Shumë shpejt, në Arapaj!

#RilindjeUrbane
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”5222,5223,5224,5225,5226,5227″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *