Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Projekti me të rinjtë ” Sinjalistikat Turistike”

Kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda Bufi në një takim me të rinjtë e Roskovecit për të prezantuar projektin më të ri “Sinjalistikat Turistike”.
Të rinj të cilët do të konkurojnë midis tyre për të ndërtuar sinjalistikën turistike që do të instalohet së shpejti në vëndet me interes turistik në zonën e Roskovecit.
Qellimi i këtij projekti të ri është përfshirja e të rinjëve në vendimmarrje, përmirësimi i infrastrukturës urbane dhe nxitja e turizmit. 👏
Bashkohu dhe ti këtij projekti.
Ti mund të jesh një nga fituesit💪[lsvr_gallery images=”9040,9041,9042,9043,9044″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *