Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dhurim gjaku- Shpëto një jetë

Bashkia Roskovec iu bashkua nismës së ndërmarrë nga Aleanca për Dhurimin e Gjakut, për dhurimin vullnetar të gjakut. Disa punonjës të Bashkisë dhe qytetarë u paraqitën pranë Qendër Social Kumunitare ku ishte ngritur dhe përgatitur mjedisi për dhurimin e gjakut.
Një falenderim i veçantë i shkon të gjithë dhuruesve të cilët u bënë pjesë e kësaj nisme humanitare.
Sot mundëm të shpëtonim jetën e dikujt.
Edhe Ti mundesh.
Jo vetëm sot, çdo ditë ne mundemi!
#DhuroGjak-#ShpëtoNjëJetë[lsvr_gallery images=”9047,9048,9049,9050,9051″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *