Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rruga e Xhokallarëve, Strum

Rruga e Xhokallarëve dhe rruga e varrezave në Strum i janë nënshtruar rehabilitimit.
Bashkia Roskovec do të vazhdojë të ndërhyjë në të gjitha rrugët kryesore dytësore në territorin e saj. Ndërhyrja ka nisur në akset më problematike dhe të rëndësishme.
#Infrastruktura_Rrugore
#Bashkia_Roskovec[lsvr_gallery images=”9060,9061,9062,9063,9064,9065,9066″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *