Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni total i shkolles “Ajet Toska” , Suk 2

Vazhdon rikonsktruksioni total i shkollës “Ajet Toska”, Suk 2. ✅
Ndërhyrje të thella në infrastrukturën e brendshme dhe atë të jashtme, duke siguruar një komoditet dhe standard gjithnjë në rritje për fëmijët e zonës.
#Kushte_më_të_mira për nxënësit[lsvr_gallery images=”9029,9030,9031,9032,9033,9034,9035,9036″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *