Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Projekti i qendrës së Roskovecit

Ky është projekti i qëndrës së qytetit dhe harta e zonës ku do të zhvillohet projekti.
📌Një ndryshim rrënjësor jo vetëm në urbanizim.

Shkarko

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *