Aktivitete

Dita Ndërkombëtare e Miqësisë

Të rinjtë e “Kampit Veror” në bashkëpunim me Njësinë e Integrimit Evropian🇪🇺🇪🇺 pranë Bashkisë Roskovec, organizuan një aktivitet në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Miqësisë. Qellimi i këtij aktiviteti ishte promovimi i miqësisë, respektit të ndërsjelltë dhe jetës së shëndetshme. Dhjetra fëmijë shpërndanë në qytet mesazhe për rëndësinë që ka miqësia në jetën e njeriut, si […]

Sektori i zjarrëfikses në gadishmëri

➡️Një falenderim sot për djemtë zjarrfikës të bashkisë 👨‍🚒🚒 Edhe pse e kanë detyrë ligjore shuarjen e zjarreve dhe mbrojtjen e jetës njërëzore apo pronave; përsëri ata u gjendën aty , ku flakët përpinin kashtën dhe u afroheshin serave , në kohë dhe me përkushtim ☑️ 📌Bashkia do të zbatojë të gjitha penalizimet ligjore ndaj personave që […]

Ftesë qytetarëve për të marrë pjesë në mbledhjen e parë të Këshillit të Bashkisë Roskovec

Të nderuar qytetarë, Në zbatim të nenit 48 të ligjit 139/2015 “Për vetëqeverisjen vendore” , Ju njoftojmë se ditën e mërkurë, datë 31.07.2019, ora 18.00, pranë Qendrës Social Komunitare do të zhvillohet mbledhja e parë e këshillit të Bashkisë Roskovec. Ju ftojmë të bëheni pjesë. #MbledhjaeparëKëshillitBashkiak #BashkiaRoskovec

Festa e 24-korrikut

Një mbremje madhështore ditën e djeshme. 😃 Çdo vit një format ndryshe për të festuar “24 Korriku-n”. Të gjithë banorët u bashkuan për të festuar këtë traditë të bashkisë sonë. Ishte menduar për çdo detaj: muzika , zbukurimet, spektakli festiv. Festa filloi me finalen e madhe të kampionatit të kupës “24 Korriku”. Një ndeshje e cila […]

Analiza e punës për 6-mujorin e parë të 2019-tës

Bashkia Roskovec zhvilloi ditën e djeshme analizën e punës për 6 mujorin e parë. Në takimin e drejtuar nga Kryetarja e Bashkisë Roskovec, znj. Majlinda Bufi, ishin drejtorë dhe përgjegjës të sektorëve të Bashkisë. Materiali i analizës evidentoi punën e bërë për realizimin e detyrave të ngarkuara, treguesit kryesorë të arritur gjatë këtij viti, si […]

Lexo të gjitha aktivitetet