Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesë Pubike me Temë: Për disa shtesa dhe ndryshime në Rregulloren e miratuar me Vendimin e Këshillit Bashkiak, Nr.92 datë 23.10.2019 “Për miratimin e rregullores urbane për bllokun nr.2, Qënder, Roskovec

Facebook
Facebook