Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

📢 NJOFTIM: Për banorët e Roskovecit dhe Njësive Administrative të paraqesin pranë zyrës së informacionit kërkesat për programin “Përmirësimi i kushteve të banimit për komunitete të varfëra dhe të pafavorizuara”.

Facebook
Facebook