Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njësia administrative Kurjan

Njësia administrative Kurjan

Qarku Fier
Bashkia Roskovec
Popullsia sipas Regjistrit Civil 2023 për Njësinë Administrative Kurjan 5339
Sipërfaqja KM² për Njësinë Administrative Kurjan 35.5

Fshatrat në përbërje të Njësisë Administrative Kurjan

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Kurjan Fshatrat; Kurjan, Mbërs, Ngjeqan, Vlosh

 

Administrator i njësisë administrative Kurjan – Martin Lamaj
Kliko këtu për CV-në

Facebook
Facebook