Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njësia administrative Kuman

Njësia administrative Kuman

Qarku Fier
Bashkia Roskovec
Popullsia sipas Regjistrit Civil 2023 për Njësinë Administrative Kuman 8565
Sipërfaqja KM² për Njësinë Administrative Kuman 30.5

Fshatrat në përbërje të Njësisë Administrative Kuman

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Kuman Fshatrat; Kuman, Marinëz, Vidhishtë, Luar

 

Facebook
Facebook