Këndi i Bashkimit Evropian🇪🇺🇪🇺 në Bashkinë Roskovec zhvilloi ditën e sotme një aktivitet me maturantët e shkollës “Adem Vrapi”, Roskovec.
Tema e takimit ishte “Si të shkruash një CV për të qënë të suksesshëm?”.
Organizime të tilla kanë shumë rëndësi pasi synohet përgatitja e të rinjëve për të ardhmen e tyre në vazhdimësi.
Përgatitja e rinisë për ballafaqim me tregun e punës është detyrim moral i të gjithëve ne.
Këto aktivitete do të vazhdojnë dhe në shkollat e tjera të Bashkisë Roskovec.
#Përgatitjaetërinjëve
#KëndiBE
#BashkiaRoskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).