Me të rinjtë, për ti nxitur drejtë aktviteteve sportive. ⚽️⚽️⚽️
Në kuadër të aktiviteteve sportive të organizuara nga Bashkia Roskovec, janë zhvilluar ndeshjet e volejbollit për vajza dhe djem, midis shkollave të mesme “Didin Bishani”, Kurjan dhe “Adem Vrapi”, Roskovec.
Këto aktivitete treguan dëshirën dhe përkushtimin e nxënësve të shkollave për aktivitetet sportive. Përgatitja e tyre tregoi dhe njëherë vullnetin e specialistit të sportit z. Eldison Kapo dhe mësuesëve të edukimit fizik në këto aktivietet si dhe vijueshmërinë e traditës sportive në bashkinë tonë.
Ekipi i vajzave të Kurjanit arriti të dilte fitues nga kjo përballje, ndërsa fitues për ndeshjen e volejbollit për djem doli ekipi i djemëve të Roskovecit.
Suksese të mëtejshme ekipeve fituese dhe pjesëmarrëse.

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).