Më shumë rreth mbremjes së djeshme.
Kinemaja Evropiane erdhi në Roskovec. 🇪🇺🇪🇺🇪🇺
Një film spanjoll, tragjiko-komik “Një histori Kineze”.
Ky event u organizua nga Europe House në bashkëpunim me Ambasadën Spanjolle në Shqipëri dhe Bashkinë Roskovec.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).