Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vlersimi i Situatës së Qeverisjes Vendore

Ditën e djeshme, më datë 11 Janar 2017, në ambientet e Bashkisë Roskovec dhe të Pallatit të Kulturës u zhvilluan nga Instituti i Kërkimeve Urbane (IKU) takime mbi “Vlersimin e Situatës së Qeverisjes Vendore”. Proçesi u nda në dy faza: intervistë e strukturuar dhe takime me grupe të fokusuar. Qellimi i proçesit ishte vlersimi i drejtuesve të qeverisjes vendore. Në këto takime morën pjesë përfaqësues nga çdo drejtori dhe specialist të çdo fushe për të qënë sa më transparent.
[lsvr_gallery images=”4044,4045,4046,4047,4048″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *