Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Projekti ” Rehabilitimi i Sistemit Ujitës nga Rezervuari i Kurjanit”

Ditën e sotme, më datë 11.01.2017, në ambientet e Pallatit të Kulturës u organizua takimi me përfaqësues të Bankës Botërore rreth projektit me temë “ Rehabilitimi i Sistemit Ujitës nga Rezervuari i Kurjanit”. Gjatë këtij prezantimi u dhanë detaje rreth mbarëvajtjes dhe menaxhimit të projektit, i cili do të lehtësoj në mënyrë të dukshme cilësinë dhe shërbimet për komunitetin. Të pranishëm gjatë prezantimit ishin K\ Administratori z. Kadri Hyska, N\ Kryetare znj. Bardha Begaj, Administratori i Njësisë Administrative Kuman z. Dritan Shahu, Administratori i Njësisë Administrative Strum z. Hysenj Agaçi , Drejtori i Shërbimeve z. Arben Dukaj, Drejtori i Bujqësisë z. Viktor Sakaj si dhe përfaqësues të Bankës Botërore. Një investim ky midis Bashkisë Roskovec dhe Bankës Botërore i cili do të filloj së shpejti.
[lsvr_gallery images=”4038,4039,4040,4041″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *