Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vizitë në fshatin Luar nga studentët e Akademisë së Arteve

📌Sot në Luar , i përzgjedhur në
“ 100 fshatrat turistikë” për bashkinë Roskovec
📌Me studentët e Akademisë së fshatrave turistikë dhe kryetarin e fshatit Luar
#Egjithëvëmendjatekqytetarët
#BashkiaRoskovec[lsvr_gallery images=”9116,9117,9118,9119,9120,9121″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *