Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa publike për tarifat e Ujësjellësit

U zhvillua ditën e sotme dëgjesa publike për tarifat e ujësjellësit Roskovec.
Gjatë këtij takimi u zhvilluan dhe konsultime për performancën dhe vazhdimësinë e Ujësjellës Kanalizime Roskovec.
Të pranishëm në këtë takim ishin : Kryetari i Entit Rregullator të Ujësjellësve z. Ndriçim Shani, përfaqësues nga bordi drejtues z. Maksim Goga, Administratori i Ujësjellës Kanalizim Roskovec z. Admiran Stani, përfaqësues nga komuniteti, bizneset dhe grupet e interesit.[lsvr_gallery images=”9135,9136,9137,9138,9139,9140,9141,9142″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *