Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vendosja e sinjalistikave në qytet

Bashkia Roskovec ka filluar me vendosjen e sinjalistikave horizontale dhe vertikale në ato segmente rrugore, të cilat i janë nënshtruar rikonstruksionit të plotë.
Sot jemi duke punuar në fshatin Arapaj.
Të respektojmë sinjalistikat për një jetesë më të sigurt.
#ZbatojmëSinjalistikat
#Jetesëesigurt[lsvr_gallery images=”9368,9369,9370,9371″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *