Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rruga e Pirranjakëve

Jemi duke punuar maksimalisht për të sistemuar rrugët e brendshme të qytetit.
Është përfunduar shtrimi me rërë bituminoze e rrugës së Pirranjakëve dhe Gërranjakëve.
Përmirësojmë infrastrukturën rrugore por dhe cilësinë e jetesës së banorëve.
#RilindjeUrbane
#BashkiaRoskovec[lsvr_gallery images=”9387,9388,9389,9390,9391,9392,9393″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *