Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi i kanaleve kulluese në Strum

Kur themi #Rilindje_të_Bujqësisë kuptojmë rehabilitimin dhe rikthimin e funksioneve të kanaleve kullues të parë dhe të dytë.
Jemi drejt përfundimit të rehabilitimit të kanaleve kullues në Strum.
Rikthejmë në normalitet sistemin e kullimit duke larguar çdo rrezik të mundshëm.
[lsvr_gallery images=”9400,9402,9403,9404,9405,9406″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *