Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Shtrim rruge, Suk 2

Java fillon me punë në Bashkinë Roskovec.
Kemi filluar shtrimin e rrugëve të brendshme “Lime” dhe “Hyrkaj”, në lagjen e Toskallarëve, fshati Suk 2.
Qëllimi i punës sonë është vetëm një: Përmirësim të infrastrukturës për një cilësi jetese më të mirë për gjithë komunitetin e Bashkisë Roskovec.[lsvr_gallery images=”9409,9410,9411,9412,9413,9414″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *