Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Asfaltimi i rrugës Suk 2

Keni kaluar në rrugën e Suku-t 2 sot?
Kemi filluar asfaltimin e rrugës kryesore.
Kjo rrugë nga një problem emergjent dhe i vazhdueshëm për të gjithë banorët, është kthyer në një rrugë me të gjitha parametrat urbanë.
#RikualifikimUrbanSuk2
[lsvr_gallery images=”9427,9428,9429,9430,9431″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *