Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Shkolla verore- “Mësojmë duke u argëtuar”

Është zhvilluar pranë Qendrës Social Komunitare shkolla verore “Mësojmë duke u argëtuar”. Kjo shkollë është organizuar nga shoqata “Zharrëza” dhe “Njerëzit të Parët” në bashkëpunim me Bashkinë Roskovec dhe Bankers Petroleum.
Rreth 40 fëmije nga fshatrat Zharrëz, Marinëz dhe Sheqishte janë bërë pjesë e kësaj shkolle, të cilët janë përfshirë në lojra argëtuese dhe diskutime me tematika të ndryshme.
Ku ka më mirë sesa të mësosh duke u argëtuar! #ArgëtohemiDukeMësuar[lsvr_gallery images=”9418,9419,9420,9421,9422,9423″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *