Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikostruksioni i rrugës në Vlosh

Jemi drejt përfundimit të rikonstruksionit të rrugës “Likallarë”, Vlosh.
Ndryshimi është i dukshëm.
Urbanizim sa më i shpejtë dhe i sigurt!
Sot jemi këtu, nesër vazhdojmë me të tjera investime!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *