Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Punimet në lagjen “Kurtaj”

Vazhdojnë pa ndërprerje punimet në lagjen “Kurtaj”, fshati Ngjeqar.
Ndryshimet akoma nuk janë të dukshme por urbanizimi do të mbërrijë shumë shpejt dhe në këtë lagje.
Për një cilësi më të mirë jetese.
#Rrisimstandartet
#Punëkonkrete[lsvr_gallery images=”9435,9436,9437,9438,9439,9440″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *