Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takim me komunitetin

Takimi i ditës së sotme me qytetarët u zhvillua nga Kryetarja e Bashkisë znj. Majlinda Bufi dhe Zv. Kryetari z. Isa Hoxha.
Të jemi afër jush dhe t’i japim zgjidhje problemeve tuaja është një nga prioritetet kryesore për mbarëvajtjen e punës sonë.
Prioriteti yn jeni JU![lsvr_gallery images=”9444,9445,9446,9447,9448,9449,9450,9451″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *