Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ndërtim rruge dhe mur mbajtës në Luar

Zgjidhje për një nevojë emergjente të banorëve në fshatin Luar.
Jemi duke punuar për ndërtimin e murit mbajtës dhe rrugës në lagjen “Ndreko”.
Për shkak të dëmtimit të rrugës dhe shkarjes së saj, ky segment rrugor ishte i pakalueshëm.
Zgjidhje përfundimtare për çdo problem!☑️☑️☑️
[lsvr_gallery images=”9471,9473,9474,9475″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *