Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi i Qendrave Shëndetësore Roskovec

Qendra shëndetësore në Roskovec është kthyer sërisht në një kantier pune.
Realizuam rikonstruksioni e plotë të saj dhe qendrave shëndetësore në Kurjan dhe Strum.
Por nuk ndalemi këtu 👉 Ka nisur puna për rehabilitimin e ambientit të jashtëm të qendrës shëndetësore në Roskovec.
#Përmirësojmëcilësinëeshërbimit[lsvr_gallery images=”9462,9463,9464,9465,9466,9467″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *