Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i rrugës së varrezave Vlosh

Punëtorët e brigadës së investimeve po punojnë në një tjetër objekt. Këtë herë jemi në rrugën e varrezave në Vlosh, Njësia Administrative Kurjan.
Vazhdohet të punohet intesivisht për rrugët e brendshme të lagjeve. Një punë që nuk është ndalur asnjë ditë dhe do të vazhdojë kështu në të gjithë territorin e Bashkisë.
#çdoditëpërRoskovecin💪[lsvr_gallery images=”9480,9481,9482,9483,9484,9485,9486″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *