Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

TROTUAR NE VELMISH

Në njësinë administrative Strum, fshatin Velmish kanë filluar punimet për trotuarin e rrugës kryesore.Prej shumë kohësh nuk ishte vënë dorë në këtë segment rrugor dhe kalimi në të ishte bërë pothuajse i pamundur .Kishte ardhur koha për t’i risjellë jetën dhe gjallërine edhe kësaj pjese dikur të harruar të Bashkisë Roskovec.
Gjatësia e këtij segmenti është 1272 metër linear dhe punimet po kryen nga firma “ Ajzberg dhe Sardo”.
Punimet ndiqen me interes të lartë nga punonjësit e Bashkisë.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *