Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

INVESTIM I SHUMEPRITUR

Pas investimeve të njëpasnjëshme dhe të vazhdueshme në të gjithë territorin e Bashkisë Roskovec, nuk mund të mungonte dhe investimi në rrugën e Kurjanit. Sot ka filluar rikonstruksioni i plotë i kësaj rruge. Kjo rrugë nuk kishte njohur asnjë investim deri më sot dhe ndodhej në gjëndje të mjeruar prej kohësh.Sot fillimi i punimeve është ndjekur me interes të lartë nga vetë kryetarja e Bashkisë znj. Majlinda Bufi.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *