Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PUNIMET NE LUAR VAZHDOJNE

Filloi faza e parë për rikonstruksionin e rrugës Çobenj- Kërranjak- Hazizaj në fshatin Luar të Njësisë Administrative Kuman. Ky investim ishte i shumëpritur nga banorët e këtij fshati për shkak të pamundësisë për të kaluar në këtë segment rrugor.
Gjatësia e kësaj rruge është rreth 3 km dhe punimet po kryen nga firma “ 2Z Konstruksion”.
Fillimi i punimeve është ndjekur nga vetë administrator i Njësisë Administrative Kuman z. Dritan Shahu.
Më poshtë ndiqni fotoreportazhin nga fillimi i punimeve.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *