Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“Tetori Rozë”

Njësia e Integrimit Evropian, Bashkia Roskovec dhe Qëndra Shëndetësore Roskovec organizuan aktivitetin “🎀Mos Neglizho, Koha është tani”🎀.
💖Përmes këtij aktiviteti u synua të rritet ndërgjegjësimi përmes promovimit të kulturës parandaluese , shëndetësore dhe çështjet shumë të rëndësishme që kanë të bëjnë me trajtimin mjekësor të pacientëve me kancer gjiri.
📌Kryetarja e Bashkisë Roskovec, Znj.Majlinda Bufi dhe doktoresha e Qendrës shëndetësore Znj.Ina Turhanaj , ndanë mesazhe të inkurajimit me thirrjen që çdo grua të marrë pak kohë për kontrollin e gjirit.0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *