Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjese publike “Për Projekt Buxhetin Afatmesëm (PBA) 2022-2024 “

Në bazë të ligjit Nr.146/2014 “Për njoftim dhe konsultim publik” të rregullores së funksionimit të Këshillit Bashkiak dhe të rregullores “Për konsultim publik” ligjit Nr.139/2015 ” Për vetqeverisjen vendore”.
➡️ Këshilli Bashkiak dhe Komisioni i Ekonomisë së Këshillit të Bashkisë Roskovec 📌Zhvilluan sot, në ambientet e Pallatit të Kulturës Dëgjesën Publike me temë: “Për Projekt Buxhetin Afatmesëm (PBA) 2022-2024 ” me pjesëmarrjen e qytetarëve të Roskovecit të cilët shprehën kërkesat, sugjerimet dhe mendimet e tyre në lidhje me Projekt Buxhetin.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x