Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takim me shkollat komunitare të bashkisë Roskovec

Me fillimin e vitit të ri shkollor 2021-2022, i japim vlerë nismës së Ministrisë, “ Shkolla si Qendër Komunitare “,- një shkollë miqësore për të gjithë. 👏
✅Kryetarja e bashkisë Roskovec organizoi një takim me drejtuesen e ZVAP-së dhe drejtuesit e shkollave komunitare në juridiksionin e bashkisë Roskovec, me qëllimin jo vetëm në nxitjen e bashkëpunimit mes bashkisë dhe shkollave por edhe në planifikimin e një kalendari të përbashkët aktivitetesh për t’i kthyer këto shkolla komunitare në vatër aktivitetesh argëtuese dhe ndërgjegjèsuese me të rinjtë e shkollave dhe komunitetin në terësi.
0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *