Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dita Ndërkombëtare e Gruas Rurale

Në “ Ditën Ndërkombëtare të Gruas Rurale”,
u zhvillua një takim në Njësinë Administrative #Strum me gra dhe vajza fermere dhe jo vetëm .
✅Znj. Majlinda Bufi u shpreh se koha për të diskutuar për gruan në fshat, nuk është asnjëherë e mjaftueshme dhe kjo ditë merr një rëndësi të veçantë jo vetëm për të takuar gratë që jetojnë e punojnë aty , por edhe për të sjellë në vëmëndje se përpjekjet për të mbështetur gratë sipërmarrëse në sektorin rural duhet të vazhdojnë.
👉Në vijim të takimit Kryetarja e Bashkisë prezantoi nismën “Një kafe me Gra e Vajza në çdo lagje dhe Njësi Administrative” , si një veprimtari që na afron më shumë me nevojat dhe problemet e tyre pranë vendbanimit.0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *