Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Të mbajmë pastër Roskovecin!

“Të pastrojmë Shqipërinë”
Kjo ishte motoja i aksionit kombëtar i cili filloi në datën 4 Nëntor dhe do të vazhdojë për gjashtë muaj më rradhë.
Nuk mjafton të pastrosh qytetin vetëm një ditë por të kujdesesh për atë çdo ditë.
“Për një qytet më të pastër”.
Kjo është motoja e të gjithë zotërinjëve dhe zonjave të Sektorit të Pastrimit të cilët vazhdojnë punën të palodhur dhe në këto ditë festash. 
Dhe ju mund të jepni kontributin tuaj.
Si?
Respektoni rregullat!
1.Hidhni mbeturinat në vendet e caktuara.
2. Mos dëmtoni Kontenierët!
Të gjithë bashkë për shtëpinë tonë të përbashkët.
Të gjithë bashkë për një Roskovec më të pastër.

[lsvr_gallery images=”6709,6710,6711,6712,6713,6714,6715″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *