Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Gëzuar Pavarësinë Shqipëri!

Sot, më shumë se kurrë krenarë dhe patriot për vendin tonë. Bashkia Roskovec uron gjithë shqiptarët kudo që jetojnë : Gëzuar 105 vjetorin e Pavarësisë Kombëtare!
#GëzuarPavarësinëShqipëri 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *