Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Gëzuar Festën e Çlirimit!

Gëzuar Festën e Çlirimit!🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Nderime dhe gjithmonë mirënjohës për ata të cilët sakrifikuan jetën e tyre për një Shqipëri të lirë.
Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!
#Kujtojmë_të_shkuarën
#Gëzuar_73_vjetorin_e_Çlirimit

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *