Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takime sensibilizuese

Në kuadër të projektit të financuar nga IADSA , Youth ACT dhe Bashkia Roskovec , ditën e djeshme u organizuan dy takime.
Takimi i parë u zhvillua në shkollën “Adem Vrapi” me temën “Edukimi shëndetësor për të rinjtë”.
Tema e cila mblodhi në një takim diskutimi gratë e Roskovecit ishte “ Mbrojtja e të drejtave të grave në tregun e punës”.
Të tjera takime do të organizohen në ditët në vazhdim në kuadër të këtij projekti.
[lsvr_gallery images=”7675,7676,7677,7678,7679,7680,7681,7682,7683″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  
 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *