Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takim me komunitetin

Sot N/ Kryetari i Bashkisë Roskovec z. Isa Hoxha në takimin e përjavshëm me qytetarët. Komunikimi i drejtëpërdrejtë me komunitetin dhe zgjidhja e problemeve të tyre do vazhdojnë të jenë themel i punës sonë.
#Prioritet_jeni_Ju
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”7689,7688,7687,7686″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *