Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Shtëpi e re për fëmijët Myftaraj

Fëmijët Myftaraj në Vlosh shumë shpejt do të kenë shtëpinë e tyre të re Sot filluam me instalimet elektrike.
Gjithashtu do të vazhdojmë punimet  dhe në shtëpinë e familjes Hime, Njësia Administrative Strum.
Të jemi pranë qytetarëve tanë është prioriteti ynë.
[lsvr_gallery images=”7700,7701,7702″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *