Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ushqehemi shëndetshëm

Vazhdojnë takimet me temën “ Ushqehemi shëndetshëm” në kopshtet e Bashkisë Roskovec.
Të mirëedukojmë vogëlushët dhe të rrisim një brez të mirëinformuar është qellimi i këtyre takimeve. 
[lsvr_gallery images=”7694,7695,7696,7697,7693″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *