Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takime me komunitetin

Komunikim i vazhdueshëm me qytetarët dhe transparenca ndaj tyre janë dy elementët kryesor për të qënë të suksesshëm.
Puna jonë e përditshme bazohet në këto dy parime themelore.
Pasqyrimi i takimit me qytetarët i Zv. Kryetarit të Bashkisë z. Isa Hoxha.
#Transparencë[lsvr_gallery images=”9744,9745,9746,9747,9748″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *