Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitim i kanaleve kulluese

📌Bashkia Roskovec ka filluar rehabilitimin e kanaleve kullues të parë dhe të dytë.
Sot jemi duke punuar në kanalin K 29, me gjatësi 1.6 km.
📌Do të vazhdojmë proçesin e pastrimit të kanaleve kulluese në të gjithë territorin e bashkisë, për një bonitet më të mirë të tokës.[lsvr_gallery images=”9738,9739,9741″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *