Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kurse per komunitetin Rom

Zhvillimi i një shoqërie gjithëpërfshirëse që ofron oportunitete dhe mirëqënie për të gjithë banorët është vizioni i Bashkisë Roskovec.
Për këtë arsye Bashkia Roskovec i ka ofruar kurse anglisht falas komunitetit Rom dhe Egjiptian, për të zhvilluar kapacitetet e tyre dhe për ti aftësuar për të ardhmen.
#gjithëvëmendjapërqytetarët51121328_2210046905980955_3820103995083456512_o - Copy
51279072_2210046769314302_4007245766098681856_o - Copy
51279072_2210046769314302_4007245766098681856_o
51325148_2210046875980958_2294326131718881280_o - Copy
51415136_2210046832647629_2799260229546541056_o
51513454_2210046799314299_2884461316863426560_o

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *