Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pastrim kanalesh kulluese

Bashkia Roskovec ka filluar nga puna për pastrimin e kanalit kullues në lagjen Drizë, Njësia Administrative Kuman, me gjatësi 2.1 km.
Ndërhyrje e domosdoshme për t’u ardhur në ndihmë fermerëve të kësaj zone dhe prodhimit bujqësor vendas.
#Në_Ndihmë_Të_Fermerëve
#Bashkia_Roskovec[lsvr_gallery images=”9753,9754,9755,9756,9757,9758″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *