Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikualifikim urban

Ju urojmë një ditë të mbarë me pamjet nga punimet në bllokun nr. 2, Roskovec, për rikualifkimin urban të qendrës së Roskovecit.
📌Ky projekt do të sigurojë një ndryshim rrënjësor të urbanizimit të qendrës së qytetit.
📌Të vendosur për t’i dhënë Roskovecit një vepër infrastrukturore që do të përmirësojë standartin e jetës së qytetarëve.
📌Ky është një premtim i mbajtur ,por në të njëjtën kohë dhe angazhimi ynë për t’i shtrirë investimet në çdo cep të territorit të bashkisë.
#RikualifikimiUrbanIQendrësRoskovec
#EGjithëVëmendjaTeQytetarët[lsvr_gallery images=”9763,9764,9766,9767″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *